Honza

Zákaznícka podpora

Infolinka: +420 777 916 961

Práve sme na telefóne

Nie sme na telefóne
Volajte Po-Pa medzi 8-15 hodinou

Štýlové kúpeľne bez kompromisov

Štýlové kúpeľne bez kompromisov

1. 9. 2019

Chcete mať štýlovú kúpeľňu a nechcete robiť kompromisy v oblasti funkčnosti alebo estetiky?

Chcete mať štýlovú kúpeľňu bez kompromisov a rušivých prvkov? Pri plánovaní alebo rekonštrukcii kúpeľne potom nezabudnite venovať pozornosť nielen výberu sanitárneho vybavenia, obkladov a dlažby, kúpeľňových doplnkov alebo vykurovania, ale aj estetickému zakrytiu kontrolných a servisných priestorov, ako sú stúpačky, potrubia, merače alebo uzávery vody či plynu. Na tento účel v kúpeľni dokonale poslúžia neviditeľné kontrolné dvierka, ktoré sú ukryté pod obkladmi, takže vyzerajú naozaj nenápadne.

 

Príklady realizácií a inšpirácie

 

V nasledujúcej fotogalérii si môžete pozrieť príklady realizácií toaliet a kúpeľní od spoločnosti PANELREKO, s.r.o. s použitím neviditeľných dverí Zavrz a premeny interiérov PRED a PO realizácii.

 

Ako vyzerali toalety pred realizáciou:

 

     

 

Kúpeľne a toalety po realizácii a výmene revíznych dvierok:

 

    

      

 

Ak chcete získať viac inšpirácie pre štýlové kúpeľne bez rušivých prvkov, pozrite si články, ktoré uverejňujeme na našom blogu:

 

Revízne dvierka ZAVRZ sa osvedčili aj v luxusných kúpeľniach

 

Vysoké nároky na kvalitu a dizajn v interiéroch moderných kúpeľní určujú aj výber technických prvkov, ktoré musia spĺňať maximálnu funkčnosť a zodpovedať estetickej úrovni priestoru. Príkladom sú neviditeľné revízne dvierka, ktoré esteticky zakrývajú prístup k stúpačkám, rôznym šachtám alebo meračom a najčastejšie sa nachádzajú v kúpeľniach.

 

Napríklad v projekte luxusnej vily Maison Ořechovka boli z tohto dôvodu vybrané revízne dvierka ZAVRZ. Ako môžete vidieť na obrázkoch, dvere si v interiéri ani nevšimnete.

 

 

 

Vyberáte si revízne dvere?

Prečítajte si naše rady a tipy pre výber a montáž dverí alebo vyskúšajte nášho sprievodcu výberom: